Од неодамна ТА Ариес влегува во системот на  Aferry  koj нуди можност за резервации на огромен број на бродови од сите бродски компании, рути и дестинации низ целиот свет.

Одлична можност да разгледате и да го испланирате Вашето патување сега и по морски пат, како и да резервирате место, тип  на6 возило ,како  тип на кабина.

Резервациите се во реално време, со моментална потврда на резервација, како и максимална сигурност за плаќањето, потврдено од неколку сигурносни

системи и асоцијации. Доколку пак не сакате да ги користите Вашите кредитни картички, обратете се до нас, а ние ќе ви направиме понуда, резервација

и ќе ви испратме фактура и договор за патување- многу едноставно.