Замислете си секој ден првото утринско кафе да го пиете со погледот на различен град или плажа. Крстарењето ви овозможува за само неколку дена да разгледате повеќе градови, за кои ќе ви требаат многу средства и време доколку сакате поединечно да ги посетите.Луксузот и комфорот се насекаде на бродот. Замислете за само неколку денови да ги посетите најубавите Француски, Италијански, Шпански градови или да ги посетите најубавите и најпознати Грчки острови без напорно патување. Крстарењата се достапни за сите и дефинитивно најдобриот избор за патување. Крстарењето ви овозможува да имате услуга како во луксузен хотел. Бродовите за крстарење се градови кои што пловат и ви ги нудат сите содржини за релаксација и уживање. Од врвни интернационални ресторани, базени, wellness и spa центри, спортски терени, аниматори за деца, ноќни клубови до кино сали и многу други содржини за незаборавно патување.

4D ICONIC AEGEAN CRUISE 2023

Дојдете со нас на крстарење и уживајте во романтичните моменти, грчките островски дестинации опкружени со Егејското Море. Искусете ја културата и историјата на античките цивилизации и опуштете се на недопрените плажи и рибарските села. 4 DAY CRUISE ”ICONIC AEGEAN” Превозна компанија: CELESTYAL Company Cruises; Брод: OLYMPIA; Година на градба: 1982 година; Година на реновирање: 2005 година; […]