Print Friendly, PDF & Email

Зошто да изберете Direct Booker❓

Што поседуваме?

– Знаење
🔟 години искуство
– Иновации
– Визија
– Награди како водечка компанија во Европа за приватно сместување во туризмот
Што нудиме
– Верба
– Поддршка
– Консултантски услуги
– Технолошки решенија
– Промоција
– Управување со меѓународните канали на продажба
– Управување со вашиот имот
Сите преведени во поголема корист за вас😊
☎️072 228 155
📩info.macedonia@direct-booker.com
🎈Со мобилната апликација Booker Tools, имате целосна контрола над вашиот објект, дури и кога сте во движење:
-Прегледи и резервации на календарот.
-Напишете ја вашата резервација.
-Ажурирање на достапноста.
Direct Booker Macedonia
📩info.macedonia@direct-booker.com
☎️072 228 155 / 047 224 155
♦️Бесплатни консултантски услуги
♥️Бесплатна регистрација
.

.

📍Зошто се користи Direct Booker? 🤔
📌Управува со дневни сместувачки капацитети за сместување на глобалните канали за продажба како што се Booking.com, Airbnb, Tripadvisor, Expedia итн., Сите на еднс платформата .
📌Преку оваа уникатна технологија, се избегнуваат сите проблеми или преклопувања на резервациите за истите објекти, објавени на различни канали.
Резервирајте ️ со Direct Booker со 10 години искуство во бизнис за управување со туристички имот Direct Booker ви нуди:
✅Управување со имотот на единствена сметка.
✅ Рекламирање на глобални канали на продажба (Booking, Airbnb, Tripadvisor, Expedia и сл.).
✅ Управување со плаќања, сметки преку техничката платформа.
✅Комуникација и управување со посетители.
Direct Booker започна кампања низ Македонија за поддршка на туристичкиот сектор преку нудење на услугата Direct Booker за 6 месеци.
🔗 Искористете ја можноста и зголемете ги приходите за оваа сезона.
🔗 Управувајте со повеќе од 6 канали за продажба преку интернет:
Booking.com , Airbnb , Expedia, Hotelbeds, Tripadvisor,
HomeAway , Direct Booking!
.
.