fbpx

Vacation Rental Management

Print Friendly, PDF & Email

Direct Booker Велат ако не можете да објасните со 10 зборови што работите,тогаш престанете да се занимавате со тоа. 10 зборови за да се опише Direct Booker се Управување со објекти изнајмување за престој, ИТ компанија со деловен модел за франшизинг. Приказната за Direct Booker е приказна за локална агенција која станува светски позната марка. Direct Booker започнува од нула без никаков пример, газејќи го нивниот пат со обиди и грешки до совршенство. Со обезбедување решенија за […]

Read More

Факти и анализи

Print Friendly, PDF & Email

Дали знаевте? Најновите истражувања за трендовите на патувања во 2021 година од страна на „Букинг“ открија дека 42% од гостите повеќе сакаат да останат во приватно сместување, отколку во хотел. Дозволете ни да ви помогнеме да бидете подготвени за нив! Direct Booker, водечка компанија во Европа, во обезбедувањето услуги и технолошки решенија за управување со имот во туризмот, конечно е во Македонија Direct Booker доби неколку награди и рангиран во 10-те најдобри компании за управување […]

Read More

Што преставува Direct Booker?

Print Friendly, PDF & Email

Зошто да изберете Direct Booker Што поседуваме? – Знаење – години искуство – Иновации – Визија – Награди како водечка компанија во Европа за приватно сместување во туризмот Што нудиме – Верба – Поддршка – Консултантски услуги – Технолошки решенија – Промоција – Управување со меѓународните канали на продажба – Управување со вашиот имот Сите преведени во поголема корист за вас 072 228 155 info.macedonia@direct-booker.com Со мобилната апликација Booker Tools, имате целосна контрола над вашиот […]

Read More

Direct Booker – менаџмент на туристички сместувања

Print Friendly, PDF & Email

МЕНАЏМЕНТ НА ТУРИСТИЧКО СМЕСТУВАЊЕ Заработи повеќе, работи помалку! 3000+изнајмувачи 8000+сместувачки едници 500 +илјади резервации 1.2 +милиони гости ДОБРОДОЈДОВТЕ ДРАГИ ИЗНАЈМУВАЧИ Ви благодариме што го посетивте Direct Booker, една од најдобрите светски агенции за Менаџмент на туристички сместувања Како што знаете, постојат две опции за управување со вашето сместување: 1.Можете да се занимавате со изнајмување самостално или 2.можете да ја препуштите работата на професионалци. Но зошто би плаќале додатна провизија на професионален менаџер за сместување? Отприлика […]

Read More

Најнови трендови во туризмот за 2021 година

Print Friendly, PDF & Email

Следејки најновите трендови во туризмот соодветно на ситуацијата Ви ја преставуваме нашата стратегија за сезоната која ни престои. Пандемијата „Ковид-19“ има невидено влијание врз туристичака и хотелска индустрија. Постави нови стандарди во секторот и доведе до побрзи промени од кога било досега. Покрај очигледните негативни ефекти, сепак, се појавија нови можности и трендови. Прегледот  на новите трендови во  туризамот и хотелската индустрија за оваа година дава следни резултати: Безбедност и хигиена Хигиената, чистотата и неодложната […]

Read More