Вила Haus Maria – Сарти, Ситонија, Халкидики

Вилата се наоѓа на прва линија поред плажа, и на 5 мин пешачење до центарот на Сарти. Во нејзина близина има барови на плажа, фурна, мини маркет, ресторани итн. Сите апартмани се опремени со клима ( вклучена во цена) , сателитска тв, сопствен тоалет, интернет, опремена кујна со кујнски прибор за готвење и ручање.   Приземје се однесува на Високо приземје, со 4 скали над нивото на улицата. Апартманот кој се наоѓа на приземје е […]

Вила Haus Viena – Сарти, Ситонија, Касандра

Вила Haus Viena – Сарти Вилата се наоѓа на прва линија поред плажа, и на 5 мин пешачење до центарот на Сарти. Во нејзина близина има барови на плажа, фурна, мини маркет, ресторани итн. Сите апартмани се опремени со клима ( вклучена во цена) , сателитска тв, сопствен тоалет, интернет, опремена кујна со кујнски прибор за готвење и ручање.   Приземје се однесува на Високо приземје, со 4 скали над нивото на улицата. Апартманот кој […]

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox