Потребни документи за ирска туристичка виза

Потребни документи за ирска туристичка виза Од гаранторот -гарантно писмо -банковен биланс -фотокопија од ирско државјанство -изводи од матична книга на родените ако сте во блиско крвно сродство -покана за закажан настан Од поднесителот – пополнети формулари – изјава за патување (во агенција) – 2 фотографии – пасош+фотокопија од пасош – потврда за редовен работен […]

Read More

Апликација за Р.Ирска туристичка виза

Формулар за туристичка виза за Република Ирска Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Ариес Виза Центар  RM_StatsUsernamePasswordEmailPrezimeImeDali nekokas ste koristele drugo ime i prezime? Maski Zenski Bracna sostojbaSelect an optionNezenet/NemazenaVo brakRazveden/aVdovec/VdovicaBroj [...]
Read More