Print Friendly, PDF & Email
Дали знаевте?
Најновите истражувања за трендовите на патувања во 2021 година од страна на „Букинг“ открија дека 42% од гостите повеќе сакаат да останат во приватно сместување, отколку во хотел.
Дозволете ни да ви помогнеме да бидете подготвени за нив!
Direct Booker, водечка компанија во Европа, во обезбедувањето услуги и технолошки решенија за управување со имот во туризмот, конечно е во Македонија
Direct Booker доби неколку награди и рангиран во 10-те најдобри компании за управување во светот.
Значи, ако сакате максимална корист од вашиот имот, намалувајќи го заморот и времето, сега имате можност!
Бидете успешен сопственик на апартмани за изнајмување!
Оставете ја работата на експерти!
Зошто да изберете Direct Booker❓
Што поседуваме?
– Знаење
🔟 години искуство
– Иновации
– Визија
– Награди како водечка компанија во Европа за приватно сместување во туризмот
Што нудиме
– Верба
– Поддршка
– Консултантски услуги
– Технолошки решенија
– Промоција
– Управување со меѓународните канали на продажба
– Управување со вашиот имот
Direct Booker е повеќе од само технологија и системи. Тоа е производ „Сè во едно“, „Знај како“, бренд. Не мора да се занимавате со сите опции за резеравација: е-пошта, смс-пораки и повици од гости. Нашата услуга за клиенти е достапна за вас и за вашите гости 7 дена во неделата.
Заштедете време и поедноставете го вашиот бизнис, наведувајќи го вашиот имот на најважните веб-страници за меѓународни резервации.
Контактирајте не: info.macedonia@direct-booker.com