Print Friendly, PDF & Email

Direct Booker

Велат ако не можете да објасните со 10 зборови што работите,тогаш престанете да се занимавате со тоа.

10 зборови за да се опише Direct Booker се Управување со објекти изнајмување за престој, ИТ компанија со деловен модел за франшизинг.

Приказната за Direct Booker е приказна за локална агенција која станува светски позната марка.

Direct Booker започнува од нула без никаков пример, газејќи го нивниот пат со обиди и грешки до совршенство.

Со обезбедување решенија за изнајмување на објекти за сместување – менаџмент за сопственици на објекти, резервации за патници, софтвер за менаџери на објекти и франшиза за претприемачи, „Direct Booker“ се позиционира како една од најуникатните брендови во индустријата за изнајмување на сместувања.

СОПСТВЕНИЦИ, ЗАРАБОТУВАЈТЕ ПОВЕЌЕ -РАБОТЕТЕ ПОМАЛКУ

Vacation Rental Management

Пакет за Управување

 • Online рекламирање
 • Mенаџирање на приходите
 • Kомуникација со гостите
 • Administration Management
 • Сосптвенички интерфејс
 • Менаџирање на сајтот

Докажан бизнис модел

Cветските топ 10 изнајмувачи

и многу повеќе…

TRAVELERS, BOOK DIRECT WITH PROPERTY MANAGER

Vacation Rental Booking

Пакет за патници

 • Гарантирано најдобри цени
 • Грантирана сигурност за плаќање
 • Потрврдени сместувања
 • Личен пристап
 • Директна комуникација
 • Препораки и помош на локално ниво

Докажан веб сајт за патување

Shortyz – World Best OTA / Online Accommodation Platform 2020

MADE FOR PROFESSIONAL PROPERTY MANAGERS

Vacation Rental Software

Booker Tools PMS package

 • Channel Manager
 • Менаџер за приходи
 • Direct Booking
 • Мобилна апликација
 • Напредни алатки
 • Централен календар
 • Централизирана комуникација
 • Финансиска и бизнис анализа
 • Сосптвенички интерфејс
 • Интегранции

Докажан менаџмент софтвер

Preferred Software Partner by Booking.com, Airbnb, Expedia…

26 франшизи во 12 земји

ENTREPRENEURS, START OR UPGRADE BUSINESS IN YOUR CITY

Vacation Rental Franchise

франшизен пакет

 • Know-How
 • Технологија
 • Бренд
 • Поддршка

Proven Franchise Brand:

World’s Leading Vacation Rental Franchise

Што другите велат за нас…