Print Friendly, PDF & Email

Место каде започнуваат нови авантури 🍾🍹🍸
Порто Монтенегро е сè во едно – уникатен спој на Монте Карло и Сен Тропе во едно. Сè што ви треба е малку слободно време, и уште неколку милиони долари за максимално уживање 💲💲💲
Сместено во заливот Бока во рамките на градот Тиват.