Twin Towers Hotel 4* – Шенѓин, Албанија

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

Хотелот се наоѓа во Шенгин, ново отворен хотел, кој располага со ресторан, паркинг внатрешен, фитнес центар и спа, бар, сеф, wi-fi, лоби итн. Располага со повеке типови на соби, сите опремени со сопствен тоалет со туш или када, сателитска ТВ, сеф, клима. Лоциран поред плажа нуди комфор и релаксиран одмор поред море.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ИЛИ ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

TWIN TOWERS HOTEL / 4 STAR / SHENGJIN
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.11.2020
30.04.2021
01.05.2021
30.06.2021
01.07.2021
31.08.2021
STANDARD ROOM
DOUBLE 44 60 71
TRIPLE 66 89.1 106
2+1 CHD (0-4,99) 44 59.4 71
2+1 CHD (5-11,99) 55 74.25 88
2+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 44 59.4 71
2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 55 74.25 88
2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 65 88 105
3+1 CHD (0-4,99) 66 89.1 106
3+1 CHD (5-11,99) 77 104 124
SUITE MOUNTAIN VIEW
DOUBLE 55 66 71
TRIPLE 83 99 106
2+1 CHD (0-4,99) 55 66 71
2+1 CHD (5-11,99) 69 82.5 88
2+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 55 66 71
2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 69 82.5 88
2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 82 97.9 105
3+1 CHD (0-4,99) 83 99 106
3+1 CHD (5-11,99) 97 115.5 124
SUITE SEA VIEW
DOUBLE 60 71 82
TRIPLE 90 106 122
2+1 CHD (0-4,99) 60 71 82
2+1 CHD (5-11,99) 75 88 102
2+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 60 71 82
2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 75 88 102
2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 88 105 121
3+1 CHD (0-4,99) 90 106 122
3+1 CHD (5-11,99) 104 124 143
ПОЛУПАНСИОН 01.11.2020
30.04.2021
01.05.2021
30.06.2021
01.07.2021
31.08.2021
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОПУПАНСИОН
STANDARD ROOM
DOUBLE 60 71 82
TRIPLE 90 106 122
2+1 CHD (0-4,99) 60 71 82
2+1 CHD (5-11,99) 75 88 102
2+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 60 71 82
2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 75 88 102
2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 88 105 121
3+1 CHD (0-4,99) 90 106 122
3+1 CHD (5-11,99) 104 124 143
SUITE MOUNTAIN VIEW
DOUBLE 66 75 82
TRIPLE 99 113 122
2+1 CHD (0-4,99) 66 75 82
2+1 CHD (5-11,99) 83 94 102
2+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 66 75 82
2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 83 94 102
2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 98 111 121
3+1 CHD (0-4,99) 99 113 122
3+1 CHD (5-11,99) 116 131 143
SUITE SEA VIEW
DOUBLE 71 82 93
TRIPLE 106 122 139
2+1 CHD (0-4,99) 71 82 93
2+1 CHD (5-11,99) 88 102 116
2+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 71 82 93
2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 88 102 116
2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 105 121 138
3+1 CHD (0-4,99) 106 122 139
RELEASE DAYS 1 1 1

 

Минимум престој од 2 ноќевања

Hotel Facilities

Air Conditioning
Fitness Center
Flat Tv
Internet – Wifi
Parking
Pool
Restaurant
Spa & Sauna
Yard
Show All

Hotel Theme

Албанија
Шенѓин
Шенѓин

Rules

Check In 12:00
Check Out 12:00

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019