🇦🇪🇦🇪🇦🇪НАЈБРЗО ДО ВИЗА ЗА ДУБАИ🇦🇪🇦🇪🇦🇪
Доколку имате потреба да патувате во ОАЕ (Dubai -Abu Dhabi) е потребно да поседувате влезна виза. Ние можеме да ви обезбедиме виза за 4 дена, а потребно е да ни испратите скениран пасош и фотографија во дигитален формат, а ние ќе извришме ескпресна апликација. Дали треба да патувате за Дубаи или Абу Даби туристички или деловно, или пак сакате да направите стоповер, покрај виза, ние ќе ви понудиме евтини авионски карти, хотел, како и организирани тури.
ЦЕНИ ЗА ВИЗА ЗА ДУБАИ ПО ПАСОШ
Траење до 30 дена со 1 влез без Ковид-19 осигурување 130 еур
Траење до 30 дена со 1 влез со Ковид-19 осигурување 140 еур
Траење до 60 дена со 1 влез без Ковид-19 осигурување 190 еур
Траење до 60 дена со 1 влез со Ковид-19 осигурување 215 еур
Траење до 60 дена со повеќе од 1 влез без Ковид-19 осигурување 350 еур
Траење до 60 дена со повеќе од 1 влез со Ковид-19 осигурување 364 еур
☎️ 047 224155 047 224156 072 228155