fbpx

Агенцијата во своето портфолио на работење може да се пофали во повеќе сегменти. Кај нас можете да обезбедите повеќе типови на визи, изнајмете возила, изнајмете апартмани и станови, обезбедите туристички водичи, организирате големи настани и семинари, како и продажба на недвижности во земјата и странство.

Визи

Со самиот факт дека агенцијата е основана и работи во Битола уште од 1999 година, кој впрочем е еден од најпечалбарските региони, уште од самиот почеток веќе 23 години вршиме услуги за посредување и припрема на многу типови визи. Голем број на наши задоволни  клиенти ги користеле нашите конаслтинг услуги и најбрзо и најлесно дошле до некаков тип на виза или останати услуги во врска со документација за пасоши, странски пензии, посредување при имотно правни [...]

Balkan Booker Macedonia

Vacation Rental ManagementDirect Booker Велат ако не можете да објасните со 10 зборови што работите,тогаш престанете да се занимавате со тоа. 10 зборови за да се опише Direct Booker се Управување со објекти изнајмување за престој, ИТ компанија со деловен модел за франшизинг. Приказната за Direct Booker е приказна за локална агенција која станува светски позната марка. Direct Booker започнува од нула без никаков пример, газејќи го нивниот пат со обиди и грешки до совршенство. Со обезбедување [...]

Автобуски превоз

AllАвтобуски линииАвтобуски ПревозAll          Автобуски линии          Автобуски Превоз           Автобуски линии – термини и цениАвтобуски превоз Автобуски линии – термини и цени можност за одложено плаќање до 24 рати Автобускиот превозник Тони Травел освен редовната линија Битола-Виена-Битола ви нуди и групни патувања низ цела Европа. Тони Травел секоја Недела има редовна линија за Виена од Битола, Прилеп, Велес и Скопје и тоа:   Поаѓање секоја Недела во: БИТОЛА-ВИЕНА во 07:30 ПРИЛЕП-ВИЕНА во 08:15 ВЕЛЕС-ВИЕНА во 09:45 СКОПЈЕ ВИЕНА во [...]

Изнајмување на минибуси

TA Ариес располага со неколку видови на возила за потребите на агенциското работење. За сите ваши патувања одеберете тип на возило кое ви одговара како најбрзо,најудобно и најбезбедно  да пристигнете од/до бараната дестинација. Возилата се нови, со сите удобности на новите возила, опремени со клима уреди, голем багажен простор, видео/аудио опрема, како и  сите се лиценцирани со специфичните лиценци за превоз на патници, а управувани од професионални лиценцирани возачи кои разговараат повеќе светски јазици. Располагаме [...]

Rent a car

 Викенд пакет   Викендот е време за патување. Сами, со Вашите пријатели или со Вашето семејство – сами одлучете. Hertz Македонија Ви обезбедува возило со коеВашето патување ќе биде комфорно и безгрижно.Проверете ги нашите специјални цени за возило од мала, средна или висока класа, како и минибус со 9 седишта. Класа на возило  Тип на возило  Викенд цена  B  Fiat Panda или слично  110 EUR  C  Fiat Grande Punto 3dr или слично  130 EUR  D [...]

Апартмани во Битола

Katerina Apartments BitolaGreat opportunity to feel the town of Bitola and surroundings is to accommodate your self at the best popular area of Gratceto Pejton place. Katerina apartments are cozy apartments located in quite residential area only 3 minutes walk to the famous street of  Shirok Sokak and City Museum. There is possibility for free parking near the building and you are only a street away of the city park and greenery. The apartments can [...]