Print Friendly, PDF & Email

Првична проценка за имиграција

Со пополнување на овој Формулар за претходна проценка за имиграција, ќе ни дадете информации за пристап до вашата подобност да дојдете и да имигрирате во Канада како работник, студент, инвеститор или постојан жител.

Од вас ќе се бара да дадете детали за вашето образование, јазични вештини, работно искуство и други фактори кои ги смета Имиграција Канада за да пристапите до подобноста на кандидатите.

Ја почитуваме вашата приватност. Вашите лични податоци нема да бидат објавени на трета страна. Пред-оценувањето е бесплатно.

Ако ви треба консултација со нашиот консултант за имиграција, постојат трошоци. Ќе ве контактираме преку е-пошта во рок од 3 работни дена откако ќе го поднесете формуларот. Ако не добиете конакт по тој период, ве молиме проверете ги вашите спам-мејлови или ни е-пошта на ariesvizacentar@gmail.com. Со нетрпение очекуваме да ви помогнеме во врска со вашето прашање за имиграција.

Aries Viza Centar -CanDo Канадски имиграциски услуги