Најповолните понуди за пролетниот одмор на едно место

Црна Гора

Црна Гора се наоѓа на самиот југ на Јадранското Море. Оваа убавина на дива природа е опсипана со суперлативи што сите би ги посакале. Оваа мала површина ја сочинуваат: море со прекрасни плажи, реки со уникатни кањони, чисти езера и гигантски планини.
Непослушната природа се чини ги изгубила бисерите минувајќи низ Црна Гора. Една од нив е Дурмитор, прекрасна планина, која крие бројни леднички езера.
Чуварот на традицијата и гордоста на Црна Гора – Ловќен, ги комбинира немирниот дух на морето и мудриот континентален дел и со тоа ја одржува вековната рамнотежа.
На самиот југ на Црна Гора, вечно в вљубени еден во друг, реката Бојана и Јадранското Море создаваат една од најубавите плажи на црногорскиот брег – Велика плажа. Со должина од 13 км и се карактеризира со ситен и лековит песок.
Наведен во 20-те најубави заливи во светот, Которскиот залив се наоѓа помеѓу високи карпи што се рефлектираат во неговата кристално сина вода.

Велигденски пакет понуди
Црна Гора
01/05/2024-05/05/2024
Хотел Дестинација Тип на услуга Цена
Oaza Будва ноќевање+ појадок 141 €
Hotel Momentum by Acon Будва ноќевање+ појадок 148 €
Hotel Twelve by Acon Будва ноќевање+ појадок 155 €
M- Club Hotel Будва ноќевање+ полупансион 177 €
Slovenska Plaza Будва ноќевање+ полупансион 182 €
Hotel Kadmo Будва ноќевање+ полупансион 238 €
Resort Slovenska Plaza Будва ноќевање+ полупансион 186 €
Hotel Fagus by Acon Будва ноќевање+ појадок 179 €
Цените се дадени по лице за 4 ноќи според табелатa

 

Грција

Најдобар начин да ги откриете и да уживате во сите богатства на грчкото крајбрежје, недопрената природа, кристално чистото тиркизно море, да најдете голем број на прекрасни песочни плажи, бујни борови шуми и многу други убави и прекрасни работи. Тоа дефинитивно ќе го почувствувате веднаш штом ќе ја посетите Грција.
За таа причина, ви ги нудиме следните понуди, а вие ќе ги најдете одговорите на сите прашања кога станува збор за Грција. На тој начин вашата припрема за одмор ќе биде совршена до секој детал.
Велигденски пакет понуди
Грција
01/05/2024-05/05/2024
Хотел Дестинација Тип на услуга Цена
Hanioti Grand Otel 4* Ханиоти ноќевање+полупансион 155 €
Renaissance Hanioti Resort 4* Ханиоти ноќевање+ појадок 180 €
Hotel Grand Viktoria 3* Ханиоти ноќевање+ полупансион 120 €
Flegra Palas 4* Пефкохори ноќевање+ појадок 158 €
Flegra Palas 4* Пефкохори ноќевање+ полупансион 272 €
Tresor Sousouras 4* Ханиоти ноќевање+ полупансион 205 €
Kriopigi Криопиги ноќевање+ полупансион 173 €
Anna Maria Paradise Пефкохори ноќевање+ полупансион 208 €
Simantro Resort 5* Сани ноќевање+ појадок 182 €
Portes beach 4* Неа Потидеа ноќевање+ полупансион 162 €
Цените се дадени по лице за 4 ноќи според табелата