Вила Армирики – Врасна

Вила Армирики се наоѓа во Врасна на 100метри оддалеченост од плажа. Во нејзина близина има пекара, продавница, LIDL  маркет на 200метри, таверни, бич барови итн. Вилата располага со паркинг, големо дворно место со оградена детска секција со лулашки, лизгалки, играчки за најмалите, место за дружење на возрасните со скара кое е на располагање на сите гости, тревник и прекрасно зеленило. Сите студија се наоѓаат во левото крило на вилата, и можат да бидат на приземје […]

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox