• +389 47 224155 | +389 47 224156 | +389 72 228155 | +389 47 224151 |

Бањи

23ти Октомври Врњачка Бања

23ти Октомври  Врњачка бања – Манастир Жича – Ниш 3 дена/2 ноќевања со појадок/бус Врњачка Бања е посебно убава во есен. Совршениот спој на чистиот воздух, големите паркови и термалните извори го прави ова место идеално за викенд бегство од секојдневниот живот, а особено кога заедно со природата се спојуваат и Вашите чувства… Се наоѓа на 300 км од Скопје позната е по своите лековити води и претставува центар со најсовремена медицинска служба за превенција, […]