fbpx

Терми и скијалишта Церкно – Словенија

Церкно Регион со непроценливо културно наследство, каде алпскиот свет се среќава со Медитеранот. Со своите заоблени ридови и зелени долини, регионот Церно е одлична дестинација за пешачење и велосипедизам. Во зима можете да се забавувате на снегот на најмодерната скијачка патека во Словенија. Церкно се наоѓа на раседот Идрија, извор на термална вода за единствената словенечка бања на Јулијанските Алпи. Тој е дом на најстариот  на светот и единствена партизанска болница. Спа и ски-центар Хотел […]

Повеќе

Хотели Грција online

Повеќе