Print Friendly, PDF & Email

Канадски имиграциски услуги

Професионални и ефикасни услуги

Канада нуди можност за имиграција како деловен инвеститор со купување или инвестирање во канадски бизнис. Ние и нашите канадски партнери можеме да ви помогнеме и да ве водиме во целиот процес за вашето барање за постојан престој како деловен инвеститор, осигурувајќи дека вашиот деловен план и концепти се прикажани во извонредна презентација.

Можете да работите во Канада како квалификуван работник во рамките на Програмата за привремен странски работник и да аплицирате за постојан престој преку Програмите за експрес влез: Федерален квалификуван работник, Федерален квалификуван работник или Класа за канадско искуство. Вие исто така може да работите и да емигрирате преку Програмите за покраински номинирани кандидати. Нашите провинции нудат можности за квалификувани имигранти кои сакаат да ја направат Канада свој дом.

Подобните членови на семејството можат да имигрираат и да уживаат во семејното обединување преку Семејната класа.

Ако не се квалификувате за привремени странски работници или програми за покраински номинирани студенти, студирањето во Канада е одлична можност да ги проширите своите знаења и вештини и да работите и тука, бидејќи исполнувате одредени критериуми. Образовните програми или курсеви кои траат подолго од 6 месеци бараат дозвола за студии.

Привремена виза може да се побара и за посета, работа или студирање во Канада.

Потребна ви е помош за да ја изберете најдобрата опција за вас? Сметајте на нас!

Ние ја прилагодуваме нашата работа за да ги задоволиме вашите индивидуални потреби, разбирање на посветеноста потребна при изборот на нова земја како ваш дом.