info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Визи за Соединетите Американски Држави

Визи за Соединетите Американски Држави (материјал користен од офцијалната веб страница на Стејт департмент за Македонија) Услуги за неимигрантска виза – само со закажување на интервју.  Интервјуата се реализираат во претпладневните часови секој понеделник, среда и пет...

Фамилијарна виза

Фамилијарни Визи Во Фамилијарни Визи спаѓаат: Spouse Visa – за брачен другар / партнер Кандидатите кои сакаат да мигрираат во Австралија, треба да имаат спонзор од потесното семејство или роднина, кој е Австралиски државјанин, постојан жител на Австралија или државјанин на ...

Работна виза за Австралија

Работни Визи Програмата за Австралиска работна виза е приспособена да ги охрабри поединците со специфични вештини и способности да мигрираат во Австралија, да се подобри економијата во Австралија и работната сила. Апликантите за работна виза кои се способни да добијат спонзорство...