fbpx

Најнови трендови во туризмот за 2021 година

Print Friendly, PDF & Email

Следејки најновите трендови во туризмот соодветно на ситуацијата Ви ја преставуваме нашата стратегија за сезоната која ни престои. Пандемијата „Ковид-19“ има невидено влијание врз туристичака и хотелска индустрија. Постави нови стандарди во секторот и доведе до побрзи промени од кога било досега. Покрај очигледните негативни ефекти, сепак, се појавија нови можности и трендови. Прегледот  на новите трендови во  туризамот и хотелската индустрија за оваа година дава следни резултати: Безбедност и хигиена Хигиената, чистотата и неодложната […]

Read More

Хотели Грција online

Read More

Корисни информации

Print Friendly, PDF & Email

Патувањето во странство за остварување на одредени дијагностички и терапевтски процедури, од една во друга земја, поради различни причини се нарекува здравствен туризам. Лицето кое патува за третман се нарекува здравствен турист. Здравствениот туризам не е ограничен само во болниците. Тоа е термин кој може да се користи за секоја институција која нуди третман и велнес терапии.   Здравствениот туризам е поделен на 3 главни категории: Медицински туризам (лекување и хируршки услуги во болници) Термален […]

Read More