Виза пребарувач CIBTvisas

Print Friendly, PDF & Email

Виза пребарувач CIBTvisas Од неодамна Ариес  влегува во ситемот CIBT visas како овластен преставник на консалтинг команија со повеќе од 50 години искуство, ЦИБТ и нејзината подружница VisaCentral станаа најголемата и најпрофесионалната компанија за  обезбедување на визи и пасоши во светот. Минатата година им помогнавме на скоро еден милион луѓе во добивањето на потребните документи за меѓународни патувања. Користењето CIBT и подружница VisaCentral е брз и лесен начин за добивање виза за патување, пасош и […]

Read More

Апликација за виза за Канада

Формулар за туристичка виза за Канада   Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155. Ариес Виза ЦентарRM_StatsUsernamePasswordEmailPrezimeImeDali nekokas ste koristele drugo ime i prezime? Maski Zenski Bracna sostojbaSelect an optionNezenet/NemazenaVo brakRazveden/aVdovec/VdovicaBroj na pasosDali poseduvate drug pasos? Ne Planiran vlez vo Kanada (od/do)Ime, prezime i adresa na koja ke prestojuvateVasa vrska so garantorotSelect [...]
Read More

Работа во Канада-што значи тоа?

Print Friendly, PDF & Email

ВНИМАВАЈТЕ! Работата во Канада за која пишуваат порталите толку често, подразбира иселеничка виза која е за наши стандарди скапа, и НЕ се добива за кратко време. Канада е земја неколку пати поголема од Европа, а има 30-тина милиони жители. До 2030 година имаат намера да достигнат до 40 милиони. Значи навистина земјата има намера да даде државјанство на милиони луѓе од целиот свет. МЕЃУТОА, постои ригорозна селекција која подразбира дека и покрај сите трошоци, има […]

Read More

Туристичка виза за Канада

Print Friendly, PDF & Email

Туристичка визa за Канада Канада ги дефинира посетителите како луѓе кои сакаат да влезат во Канада со привремена причина, како туристи, привремени странски работници и интернационални студенти. Сите посетители на канада мора да аплицираат и да добијат туристичка виза од Имиграција Канада, освен ако тие не се граѓани на земјите кои се ослободени од виза. Освен тоа, посетителите не треба да имаат криминално досие или да наметнуваат ризик по безбедноста, треба да бидат со добро […]

Read More

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox