• +389 47 224155 | +389 47 224156 | +389 72 228155 | +389 47 224151 |

Крстарења

Black Friday Идилично крстарење по Медитеран

Black Friday 7 дневни крстарења по Медитеран ПРОГРАМА 2:Идилично  крстарење   Информации за турата: Атина (Пиреја), Миконос, Милос, Санторини, Агиос Николаос (Крит), Кушадаси (Турција) Крстарaчки брод: Celestyal Experience Крстарење поаѓа од: Пиреја (Атина) Крстарете низ Грција и откријте ги добро чуваните тајни на Медитеранот со нашите луксузни крстарења и дестинации кои го одземаат здивот! Без разлика дали барате песочни плажи, недопрен живот на островот, историја и култура, нашето идилично крстарење по Егејско Море е крстарење […]

7D IDYLLIC AEGEAN

7  NIGHTS IDYLLIC “ AEGEAN CRUISE” 7  дневно крстарење   7  NIGHTS IDYLLIC “ AEGEAN CRUISE” ИТИНЕРЕР Ден Пристаниште Пристигнување Поаѓање Понеделник Athens (Piraeus), Greece / 21:00 Вторник Mykonos, Greece 07:00 / Среда Мykonos, Greece / 07:30 Среда Milos, Greece 13:00 23:00 Четврток Santorini, Greece 08:00 / Петок Santorini, Greece / 23:00 Сабота Недела Понеделник Heraklion, Greece Kusadasi, Turkey Athens (Piraeus), Greece 07:00 11:30 09:00 / 17:00 /   7  дневно крстарење ЦЕНИ Тип на […]

4D ICONIC AEGEAN

4D ICONIC AEGEAN 4 дневно крстарење   4DAY CRUISE “ICONIC AEGEAN” ИТИНЕРЕР Ден Пристаниште Пристигнување Поаѓање Понеделник Athens (Piraeus), Greece / 11:30 Mykonos, Greece 18:00 23:00 Вторник Kusadasi (Ephesus), Turkey 07:30 13:00 Patmos, Greece 17:45 21:30 Среда Rhodes, Greece 07:00 18:00 Четврток Crete (Heraklion), Greece 07:00 12:00 Santorini, Greece 16:30 21:30 Петок Athens (Piraeus), Greece 07:00 /   4 дневно крстарење ЦЕНИ Тип на кабина Wave low Wave Shoulder Shoulder IA 429 479 499 IB […]

3D ICONIC AEGEAN

3D ICONIC AEGEAN 3 дневно крстарење   3 DAYS CRUISE “ICONIC AEGEAN” ИТИНЕРЕР Ден Пристаниште Пристигнување Поаѓање Петок Athens (Piraeus), Greece / 11:30 Mykonos, Greece 18:00 23:00 Сабота Kusadasi (Ephesus), Turkey 07:30 13:00 Patmos, Greece 17:45 21:30 Недела Crete (Heraklion), Greece 07:00 12:00 Santorini, Greece 16:30 21:30 Понеделник Athens (Piraeus), Greece 07:00 /   3 дневно крстарење ЦЕНИ Тип на кабина Wave Low Wave Shoulder Shoulder IA 329 369 389 IB 369 399 429 IC […]