fbpx

Ski opening 2021 Копаоник

Како и секоја година новата ски сезона 2021/2022 на Копаоник, започнува во декември. Отворањето на ски центарот е во  период од 09-12 декември 2021година. Прв пат е одржана 2010 година, со цел на симболичен начин да се одбележи отворање на ски сезона. Секоја година привлекува се повеќе гости од целиот регион. Омилен зимски центар помеѓу помладата популација поради добрата забава и богатиот ноќен живот. Забавата во текот на четирите дена ги загрева сите скијачи со […]

Ски школи Банско

тексѕт тектс asf:gkjrgheqwpkjgb ewp’kfjb df/lvkeahwnv;oeqjwnbvr df.lvjbnwfvojbwv;owj .klfjvbqwjbvqworvjbr