fbpx

ВЕЛГИДЕН Врњачка Бања – Копаоник – Ниш

ВЕЛИГДЕН ВО ВРЊАЧКА БАЊА – КОПАОНИК – НИШ 3 дена/2 ноќевања со појадок/бус Врњачка Бања е посебно убава во рана пролет. Совршениот спој на чистиот воздух, големите паркови и термалните извори го прави ова место идеално за викенд бегство од секојдневниот живот, а особено кога заедно со природата се спојуваат и Вашите чувства… Се наоѓа на 300 км од Скопје позната е по своите лековити води и претставува центар со најсовремена медицинска служба за превенција, […]