КРИТ

View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% guests recommend

Description

Print Friendly, PDF & Email

ЛЕТО НА КРИТ

Програмата за КРИТ се одвива со директен лет од Солун секој ПЕТОК. Аранжманите се со 7 ноќевања.

За секој термин има избор на хотели со достапни типови на соба. Во табелите се наведени цените по лице според типот на соба.

КРИТ ЦЕНОВНИК ПО ТЕРМИНИ ЗА ЛЕТО 2024

14-21 Јуни

Хотели

Кат.

Тип на соба

Услуга

Локација

Цена*

3 креветна

соба*

1-во

дете

2-ро

дете

Azul Eco Hotel

4*

Standard room

All inclusive

Skaleta

869

441

662

Minos

4*

Standard room

Полупансион

Rethymno Town

926

1022

Creta Star

4*

Eco Room No Balcony

All inclusive

Skaleta

1002

Creta Royal

5*

Double Sea view

Полупансион

Skaleta

1367

Marianthi Apartments

3* Aprts

Studio Deluxe

Room olny

Platanes

649

Kyma Suites

5*

Standard

Полупансион

Rethymno Town

1061

Grecotel Creta Palace

5*

Bungalow Garden view

Полупансион

Missiria

1821

Rethymno Mare

5*

Deluxe sea view

Полупансион

Skaleta

1014

Rethymno Mare

5*

Deluxe sea view

Полупансион

Skaleta

1014

*цена по лице при сместување во двокреветна/трикреветна соба

21-28 Јуни

Хотели

Кат.

Тип на соба

Услуга

Локација

Цена*

3 креветна

соба*

1-во

дете

2-ро

дете

Azul Eco Hotel

4*

Standard room

AL

Skaleta

869

441

662

Minos

4*

Standard room

Полупансион

Rethymno Town

926

1022

Creta Star

4*

Dbl Mountain view

All inclusive

Skaleta

1241

Creta Royal

5*

Double room private pool

Полупансион

Skaleta

1512

Rethymno Mare

5*

Dbl Superior Sea view

Полупансион

Skaleta

1140

Rethymno Mare

5*

Dbl Superior Sea view

Полупансион

Skaleta

1140

Jo-An Palace

4*

Double Economy room

Полупансион

Rethymno Town

822

Kyma Suites

5*

Double City view

Полупансион

Rethymno Town

1058

*цена по лице при сместување во двокреветна/трикреветна соба

28 Јуни 05 Јули

Хотели

Кат.

Тип на соба

Услуга

Локација

Цена*

3 креветна

соба*

1-во

дете

2-ро

дете

Azul Eco Hotel

4*

Standard room

All inclusive

Skaleta

869

441

662

Minos

4*

Standard room

Полупансион

Rethymno Town

926

1022

Creta Star

4*

Mountain View

All inclusive

Skaleta

1115

Creta Royal

5*

Garden View

Полупансион

Skaleta

1031

Jo-An Palace

4*

Standard

HB

Rethymno Town

822

Marianthi Apartments

3* Aprts

Deluxe Apt 2 ADT + 2CHD

RR

Platanes

825

Grecotel Creta Palace

5*

Bungalow Garden view

Полупансион

Missiria

1833

*цена по лице при сместување во двокреветна/трикреветна соба

05-12 Јули

Хотели

Кат.

Тип на соба

Услуга

Локација

Цена*

3 креветна

соба*

1-во

дете

2-ро

дете

Azul Eco Hotel

4*

Standard room

All inclusive

Skaleta

869

441

662

Minos

4*

Standard room

Полупансион

Rethymno Town

1021

1128

Kyma Suites

5*

Double City view

Ноќ. со појадок

Rethymno Town

1002

Grecotel Creta Palace

5*

Bungalow Garden view

Полупансион

Missiria

1953

Aquila Porto Rethymno

5*

Classic Dbl Urban view

Ноќ. со појадок

Rethymno Town

1235

Marianthi Apartments

3* Aprts

Studio Deluxe

Self Catering

Platanes

737

Thalassi Hotel

3*

Standard Double/Twin

Полупансион

Sfakaki

743

*цена по лице при сместување во двокреветна/трикреветна соба

12-19 Јули

Хотели

Кат.

Тип на соба

Услуга

Локација

Цена*

3 креветна

соба*

1-во

дете

2-ро

дете

Azul Eco Hotel

4*

Standard room

All inclusive

Skaleta

869

441

662

Minos

4*

Standard room

Полупансион

Rethymno Town

1021

1128

Creta Star

4*

Dbl Mountain view

All inclusive

Skaleta

1292

Creta Royal

5*

Double Garden View

Полупансион

Skaleta

1273

Rethymno Mare

5*

Double Superior Sea view

Полупансион

Skaleta

1298

Rethymno Mare

5*

Double Superior Sea view

Полупансион

Skaleta

1298

Marianthi Apartments

3* Aprts

Studio Deluxe

Room olny

Platanes

687

Kyma Suites

5*

Double City view

Полупансион

Rethymno Town

1159

*цена по лице при сместување во двокреветна/трикреветна соба

19-26 Јули

Хотели

Кат.

Тип на соба

Услуга

Локација

Цена*

3 креветна

соба*

1-во

дете

2-ро

дете

Azul Eco Hotel

4*

Standard room

All inclusive

Skaleta

869

441

662

Minos

4*

Standard room

Полупансион

Rethymno Town

1021

1128

Creta Star

4*

Dbl Mountain view

All inclusive

Skaleta

1468

Creta Royal

5*

Double Garden View

Полупансион

Skaleta

1430

Rethymno Mare

5*

Double Superior Sea view

Полупансион

Skaleta

1298

Jo-An Palace

4*

Double Garden View

Полупансион

Rethymno Town

895

Kyma Suites

5*

Double City view

Ноќ. со појадок

Rethymno Town

1071

Kyma Suites

5*

Double City view

Ноќ. со појадок

Rethymno Town

1166

*цена по лице при сместување во двокреветна/трикреветна соба

26 Јули 02 Август

Хотели

Кат.

Тип на соба

Услуга

Локација

Цена*

3 креветна

соба*

1-во

дете

2-ро

дете

Azul Eco Hotel

4*

Standard room

All inclusive

Skaleta

932

504

731

Minos

4*

Standard room

Полупансион

Rethymno Town

1084

1191

Creta Star

4*

Dbl Mountain view

All inclusive

Skaleta

1506

Creta Royal

5*

Double Garden View

Полупансион

Skaleta

1493

Sunrise Studios

3* Aprts

Standard Studio

Self Catering

Sfakaki

680

Sunrise Studios

3* Aprts

One Bedroom Apt

Self Catering

Sfakaki

750

Jo-An Palace

4*

Standard

Полупансион

Rethymno Town

958

Kyma Suites

5*

Double/Twin City view

Полупансион

Rethymno Town

1336

Kyma Suites

5*

Double/Twin City view

Ноќ. со појадок

Rethymno Town

1241

Kydon

4*

Classic

Ноќ. со појадок

CHANIA

777

*цена по лице при сместување во двокреветна/трикреветна соба

02 09 Август

Хотели

Кат.

Тип на соба

Услуга

Локација

Цена*

3 креветна

соба*

1-во

дете

2-ро

дете

Azul Eco Hotel

4*

Standard room

All inclusive

Skaleta

932

504

731

Minos

4*

Standard room

Полупансион

Rethymno Town

1084

1191

Creta Star

4*

Double Side Sea View

All inclusive

Skaleta

1254

Creta Royal

5*

Double Garden View

Полупансион

Skaleta

1405

Sunrise Studios

3* Aprts

Standard Studio

Self Catering

Sfakaki

680

Sunrise Studios

3* Aprts

Standard Studio

Self Catering

Sfakaki

680

Jo-An Palace

4*

Standard Garden

All inclusive

Rethymno Town

1058

Marianthi Apartments

3* Aprts

Studio Deluxe

Room olny

Platanes

750

Marianthi Apartments

3* Aprts

Deluxe room (Capacity 3)

Room olny

Platanes

794

Grecotel Creta Palace

5*

Family Bungalow Garden view

Ноќ. со појадок

Missiria

3276

Kyma Suites

5*

Double/Twin City view

Ноќ. со појадок

Rethymno Town

1128

Kyma Suites

5*

Double/Twin City view

Ноќ. со појадок

Rethymno Town

1279

Ariadne

3*

Standard Studio

Ноќ. со појадок

Platanes

788

*цена по лице при сместување во двокреветна/трикреветна соба

Hotel Facilities

Air Conditioning
Airport Transport
Flat Tv
Internet – Wifi
Pool
Restaurant

Hotel Theme

Early Booking 2024
Лето 2024

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Rooms

avg 0 /night

Owner

Aries Travel

Member Since 2019