info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 +389 72 22 81 55
Print Friendly

Од неодамна ТА Ариес влегува во системот на  Aferry  koj нуди можност за резервации на огромен број на бродови од сите бродски компании, рути и дестинации низ целиот свет.

Одлична можност да разгледате и да го испланирате Вашето патување сега и по морски пат, како и да резервирате место, тип  на6 возило ,како  тип на кабина.

Резервациите се во реално време, со моментална потврда на резервација, како и максимална сигурност за плаќањето, потврдено од неколку сигурносни

системи и асоцијации. Доколку пак не сакате да ги користите Вашите кредитни картички, обратете се до нас, а ние ќе ви направиме понуда, резервација

и ќе ви испратме фактура и договор за патување- многу едноставно.