Ромина апартмани ТИП2

Ромина апартмани, Бкат, се наоѓаат  во Саранда, лоцирани на одлична локација на само 100м од плажата Калемис. Апартманите се опремени со дневна соба, 3 спални (ТИП2) , 2  со брачен кревет и третата со 2 единечни кревети и комплетно опремена кујна. Во дневиот простор се опремени со гарнитура за седење на која може да се […]

Read More

Ромина апартмани ТИП1

Ромина апартмани, Бкат, се наоѓаат  во Саранда, лоцирани на одлична локација на само 100м од плажата Калемис. Апартманите се опремени со дневна соба, 2 спални (ТИП1) , едната со брачен кревет и другата со 2 единечни кревети и комплетно опремена кујна. Во дневиот простор се опремени со гарнитура за седење на која може да се […]

Read More

Апартман хотел Лаки

Read More

Суита хотел Лаки

Read More

Двокреветна соба хотел Лаки

Read More

1/4 четворокреветен апартман Аурора

Read More

QTRPL 1/4 studio Fiore

Read More

TRPL 1/3 studio Fiore

Read More