info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Print Friendly, PDF & Email

Есенски патувања 2017

Блог за патување

Read The Blog

Атина градот на боговите

Атина е позната како колевка на западната цивилизација, препознатлива по класичните мерме...

Тест по англиски за повеќе поени за австралиска виза

Повеќето работници и студенти кои заминуваат во Австралија без претходно најдена ра...

Дали некогаш сте посакувале да го посетите Партенон?

Дали некогаш сте посакувале да го посетите Партенон но никогаш не сте имале прилика...

Услови за патување во Канада со Бугарски пасош

Услови за патување во Канада со Бугарски пасош До 1 мај 2017 година, на сите државј...
 • New York 680 Eur

  Повратна карта на Turkish Airlines..
 • Chicago 750 Eur

  Повратна карта на Alitalia..
 • Sydney 1280 Eur

  Fly Dubai - Emirates
 • Toronto 720 Eur

  Turkish Airlines
 • Wizzair агент

  Malme, Stocholm, Frankfurt, Venice, Milano, London по неверојатни цени...

Барате аранжман?

Registrations

Формулар за туристичка виза за Канада

 
Пополнете го формуларот и очекувајте нашите консултанти да ве повикаат за повеќе детаљи околу потребни документи, исполнување на услови и целокупната понатамошна постапка. За повеќе информации јавете се на 047224155.
Ариес Виза Центар
Password must be at least 7 characters long.
Navedete vrska, ime i prezime i data na ragjanje na sopatniokot
Ako odgovorot e da, navedete datumi koga ste prestojuvale od/do...
Ako odgovorot e da, navedete datum i pricina za odbivanjeto
Ako odgovorot e da navedete koga aplikacijata e podnesena i do kade e procesot za odobruvanje
Ime i prezime, data i mesto na raganje na tatkoto i majkata
Ako odgovorot e da, navedete koj i kade se naogja
Ako odgovorot e da, navedete kade i koga ste ziveele vo Kanada
Dokaz za srodstvo prestavuva dokument vo koj se gleda povrzanosta (izvodi od maticna kniga na rodeni)
Za sekoj tip na vrabotuvanje e potrebno da dostavite dokaz (potvrda od rabota, M1M2, dogovor za otkup na zemjodelski proizvodi i slicno)
Navedete so sto se zanimavate
Navedete od kogo i kako?
Navedete kade i vo koj period ste patuvale vo stranstvo

Почитувани, Вашите податоци ќе бидат искористени само за потребите на апликацијата за виза и грижливо чувани од трети лица. Ви благодариме за довербата.

Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.