info@aries.com.mk + 389 47 22 41 55 + 389 47 22 41 56 +389 72 22 81 55

Редовна линија Словенија

Од неодамна воведена е нова автобуска линија од Македонија за Словенија.. Резервација на: http://aries.com.mk/ponuda.php?kategorija=avtobuski&potkategorija=Redovna_linija_Slovenija

Автобуски линии од МК

Автобуски линии – термини и цени можност за одложено плаќање до 24 рати Автобускиот превозник Тони Травел освен редовната линија Битола-Виена-Битола ви нуди и групни патувања низ цела Европа. Тони Травел секоја Недела има редовна линија за Виена од Битола, Прилеп, Велес...