Меѓународен саем за автомобили во Белград, 2020 година

Меѓународен саем за автомобили во Белград 20.03 – 22.03.2020 / ноќевање со појадок     1 ДЕН – 20.03.2020 Петок, Битола – Белград Состанок на групата на пероните на  Автобуската станица Транскоп во Битола, во 22:30 часот. Поаѓање за Србија во 23:00 часот. Ноќно патување со кратки попатни паузи. Патот води кон Куманово, Врање, Лесковац, […]

Прочитај повеќе

8 Март – Малта, 2020 година

Малта е најголемиот остров и културен, трговски и административен центар. Тука се премостуваат милениуми од неверојатен спектар на работи кои треба да се откријат. Каде и да одите, сценографијата и архитектура се со спектакуларна позадина. Боите се впечатливи, боите на меден-камен во мешавина со медитеранската сина. Малта е опишан како еден голем музеј на отворено.

Прочитај повеќе

Добивајте известувања и промоции

Најдобрите понуди дирекно во вашето сандаче