БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО ЗАГРЕБ

БОЖИЌЕН МАРКЕТ ВО ЗАГРЕБ (Пронајдете го детето во себе во магијата на SalajLand) (25.11.2021-28.11.2021)   Затворете ги очите… Почувствувајте го мирисот на медењаците и на топлото чоколадо… Слушнете ги сентименталните божиќни песни кои Ве враќаат во детството… И тоа е доволно да се препуштите на уживањето во Божиќниот пазар во Загреб кој во последните неколку години според on line анкетите е прогласен за најдобар Божиќен пазар во Европа. Ве водиме одблизу да го почувствувате лесното […]

Read More

РИМ – Нова Година

28.декември (вторник)           СКОПЈЕ – РИМ  Состанок на групата на скопскиот аеродром во 12:05 часот. Лет за Рим W6 7757 во 15:05ч. Пристигнување во Рим во 16:40 часот. Трансфер до хотелот со  панорамско разгледување на градот: Виа Венето, Шпанските скали, Олтарот на мирот, плоштадот Венеција, Римскиот форум, Виа Дел Корсо, Колосеумот, мостовите на Тибар, црквата Св. Петар, Фонтаната Ди Треви… Сместување и слободно време за индивидуални активности. Ноќевање. 29.декември (среда)      […]

Read More