Кападокија – 3 и 4 ноќи

КАПАДОКИЈА – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ Кападокија Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија. Регионот е во централна Турција и е познат по уникатни карпести форми во кои древните народи ги направиле своите домови и светилиштa…. Цена од 279€  – 17.240 мкд СО ПОЈАДОК + АВИОНСКИ БИЛЕТ + ТРАНСФЕР 3 или 4 ноќевање       Во цената се вклучени следниве услуги:  Повратен авионски билет со Пегасус Ерлинес од Скопје […]

Read More

Кумбургаз – Hotel Grand Gold 4*

Кумбургаз – Hotel Grand Gold 4* Местото Кумбургаз се наоѓа на обалата на Мраморното море и на само 60км од еден од најубавите градови на светот, Истанбул. Местото е идеално за одмор, релаксација благодарение на одличните хотели со врвна услуга, но пред се и песочните плажи долги 8км, бесплатните лежалки и се разбира МОРЕТО!   Поради неверојатната близина, Кумбургаз е омилена викенд дестинација на жителите на Истанбул, кои тука го наоѓаат својот мир од огромниот […]

Read More